Meny

Stäng
  • start2

Lediga tjänsterPREFORM söker en Produktionstekniker med inriktning Kvalitets och Miljö

Jobbeskrivning
Preform är specialist på plåtbearbetning och tillverkning av avancerade komponenter. Vi levererar produkter till kunder inom ett brett spektrum av branscher. Den kompetens vi har tillgång till i form av våra anställda och den utvecklade maskinpark ger oss möjligheten att arbeta i de flesta material så som svartplåt, galvplåt, aluminium, rostfritt och koppar.

Preform söker nu för direktrekrytering en Produktionstekniker med inriktning Kvalitets och miljö.

Dina arbetsuppgifter
Att operativt och strategiskt driva och utveckla vårt kvalitets- och miljöarbete.
Du tillsammans med Produktionschefen ansvarar för pågående förbättringsarbete och för att utveckla strukturen för arbetet samt samordna och följa upp det löpande arbetet.
Du har en drivande roll i arbetet med reklamationsuppföljning och utarbetande av rutiner i förebyggande syfte.
I rollen är du direktrapporterande till vår Platschef och är en nyckelperson i vårt kontinuerliga förbättringsarbete. Arbetet är självständigt och du ges möjligheter att anpassa arbetet för att uppnå bästa resultat.

Personliga egenskaper
Det är önskvärt att du har en utbildning inom t.ex. mekanik eller produktion samt har ett par års erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete, både på en operativ och på en strategisk nivå, gärna i en tillverkande industri. Du har erfarenhet av att arbeta med ISO 9001 och ISO 14001 eller motsvarande kvalitets- och miljöstandarder.

Vi är även öppen för kandidater som har en bakgrund som t.ex. kvalitetstekniker eller produktionsledare och vill ta nästa steg i karriären. För rätt person med produktionsbakgrund och en kvalitetsmedveten inställning finns det stora möjligheter att bli utbildad på företaget och utvecklas till en ännu mer kompetent kollega.

Din personlighet karaktäriseras av självförtroende och initiativförmåga och du har lätt för att samarbeta. Du förmår att få saker ur händerna och arbetar målinriktat och resultatorienterat. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt med en hög analytisk förmåga. Tjänsten ställer stora krav på noggrannhet och det är viktigt att din ansvarskänsla är hög.

Är du rätt person? I så fall vänta inte med din ansökan då urvalsarbetet kommer att ske löpande.
Alla frågor kring denna tjänst och urval besvaras av vår Platschef Carina Juhlin(0584-773484) eller VD Amir Lotfi(070 726 27 13).

Du skickar din ansökan till info@preform.se

 

PREFORM söker en Produktionstekniker.pdf